Omni Of Halos har precis nyligen släppt sitt självbetitlade debutalbum och har innan dess varit en snackis innan dess från både press och publik efter deras debutgig på Pustervik i Göteborg. Man är ett band som tagit upp fanan igen för 90 tals indierocken med tunga riff och en mix av både Nirvana, Union Carbide och faktiskt lite Oasis. Detta har mixat ihop till en perfekt arrangerad musikalisk röra av något som både press och publikum tycks gilla skarpt!? De är alltså fullt drag redan innan man släppte sitt debutalbum. Inte illa om man säger så! 

Så de tio låtar man nu släppt och som kommer spelas live på Pustervik i Göteborg och på Nalen i Stockholm  den 9:e respektive 10:e december lär bli fullt drag från både band, press och publik för detta är riktigt bra på riktigt!  Texter som handlar om smärta, destruktivitet och vänskap som havererat tillsammans med tunga riff i en produktion som riktigt fått fram den där äkta känslan från musikens nerv. 

Omni Of Halos har lyckats få ihop tio riktigt bra låtar med hårda riff och med texter som berör oss med en eftertanke utan att man mår dåligt för musiken talar ju sitt språk till oss utifrån vår tolkning eller hur? Omslaget på debutalbumet är också ett mästerverk om man nu också skulle gilla att vilja gå på konstmuseet för det är enligt mig årets omslag! 

Omni  Of Halos är helt enkelt sant som ryktet säger! Ett fantastiskt bra debutalbum som om ni ger det chansen levererar och ni som gillar indierock lär lyfta detta album til skyarna. Själv är jag inte något större fans av indierocken men måste kapitulera för detta debutalbum. Det är för bra även för mig så enkelt kan musik våra!

Omni Of Halos debutalbum  kommer vara en klassiker om 20 år enligt mig för detta är nog ett blivande mästerverk så ladda ner deras debutalbum och gå på deras spelningar på Pustervik och Nalen ni som kan för de lär leverera!

Band: Omni Of Halos.

Release: 18/11 2022.

Förlag: Lövely Records.

Bästa låtar: You Suck, Empty Shell och No Sleep.

Betyg:

Mattias ”Mp3” Petré.