Passion som är ett helt nytt band släpper sin debut nu den 24 januari. Passion är ett band som är inspirerade av de stora banden som dominerade hårdrocken under 80-talet och en bit in på 90-talet. Musiken är inspirerad av band som Aerosmith, Danger Danger, Van Halen, Journey och Ratt med flera.

Passion är bildat av forna Night by Night sångaren Lion Ravarez som på detta debutalbum spelar på de flesta instrumenten. Men bandet Passion är ett riktigt band med flera medlemmar där Lion Ravarez står för sång och de övriga med trummor bas och gitarr i äkta 80-tals kostym rent musikaliskt!

Debutalbumet öppnar starkt med låten ”Intensity” som får en att verkligen vilja lyssna igenom hela albumet med stor nyfikenhet och spänning.

Gillar att låtarna ligger runt tre och fyra minuter i stort förutom Lost in Paradis (5:25) men den är trots allt en av mina favoriter på albumet.

Finns dock en låt som jag har svårt för men allt kan inte vara Top Top men övriga nio låtar håller hög klass och Passion får mig att minnas hårdrockens gyllene 80-tals era igen! Det är bra musik helt enkelt om man gillar den där härliga melodiösa hårdrocken från en gyllene period i musiken! Man mår bra av Passion helt enkelt om man gillar denna genre av hårdrock!

Rekommenderar detta album starkt till våra läsare på bloggen, ni blir inte besvikna jag lovar även om Passion lika gärna kunde vara ett coverband som spelar 80-talshårdrock på Stena Line men dom är inte det! Passion är ett komplett gediget band som förvaltar och för en gyllene hårdrocksperiod vidare in i 2020-talet helt enkelt!
En bra debut trots en kanske två lite svagare låtar men i det stora hela så får Passion mig att le och minnas mina tonår med de band som då satte mina känslor i brand!

Bandet: Lion Ravarez, vocals. Chance Vanderlain, guitar. Weston James, Bassguitar and Bobby Laker, Drums.

Skivbolag: Frontiers music

Release: 24/1 2020

Genre: Melodiös hårdrock, AoR

Bästa låtar: Intensity, Lost in The Dark och She Bites Hard.

Betyg: 8/10

Mattias ”Mp3” Petre

Till sist…Gillar rösten som Lion Ravarez besitter! En skön blandning av flera bra sångare som var som bäst under 1980-talet! Ni får själva lista ut vilka jag tänker på!?