Lemmy är på andra sidan och Mickey Dee trummar vidare med Scorpions medans Phil Cambell nu släppt ett album som rockar på riktigt bra! Lemmy njuter och ler tror jag på riktigt även om han som sagt lämnat livet på hårdrocksjorden.

Albumet ”Old Lions Still Roar” visar att Phil tog sitt gitarrfodral och stack till studion och med lite support från Alice Cooper, Dee Snider och Rob Halford har han snickrat ihop ett rejält bra album med tio riktig bra låtar som man gärna vill höja upp volymen på!

Visst har vi hört detta förut men plattan rockar på, speciellt i bilen på väg hem till fredagsmyset med familjen!
Phil gör detta riktigt bra och han har också fått hjälp som sagt av Alice, Dee och Rob! Dessutom är de tre låtarna med deras bidrag de tre bästa enligt mitt tycke även om övriga låtar håller bra klass. Det är rent ut sagt ett bra album rakt igenom och ett album man kommer lyssna på om och om igen.

Phil var ju medlem i Motörhead mellan 1984 till 2015 och detta är ju inte Motörhead men Lemmy är nog nöjd med sin gitarrist ändå tror jag?!
Även om jag aldrig varit ett större fan av Motörhead så var dom duktiga musiker i larmet dom skapade och Phil visar på detta album att han är en duktig musiker med rätt känsla för vad rock and roll är.

Så sätt på dig solhatten och rocka loss till fredagsmyset, skruva upp volymen och må bra efter tacosen! Detta är ett album som klart rekommenderas att ladda ner eller köpas! Kanske inte Ace of spades men Knekten kan ju leverera också i leken;-)?!

Bästa låtar: Swing it, These Old Boots, Straight Up.

Band: Phil Cambell
Titel: Old Lions Still Roar
Genre: Hårdrock
Skivbolag: Amazon Musik.uk
Release: 20191025

Betyg: 8/10

Redaktör Mattias ”Mp3” Petre.