Kickin Valentina kommer ut med en julklapp i form av en EP den 6 december. Det är skitig rock och de har tidigare blivit jämförda med band som RATT, Backyard Babies och Hardcore Superstar.

Det är fyra låtar. Det är rockigt det är ösigt och det är mycket riktigt likt våra svenska stjärnskott i framtoningen. I Easy Rider som är andra låten på EPn tycker jag sången påminner om John Corabi. Det kanske är lite därför en del också tycker de påminner om Mötley Crüe. Personligen tycker jag bandet är skitigare även om bandets sätt påminner en hel del om Mötley när det begav sig, KV hade tydligen en rätt tuff dag i Köpenhamn där de börjat dricka eller snarare inte slutat dricka en dag och höll på att missa såväl möte med skivbolaget och ett gig men det löste sig som väl är och här är en del av resultatet i Köpenhamn.

Jag tycker det är helt okej. Det är som sagt en julklapp. Kanske inte vad du önskade dig men något du kanske inte visste att du behöver? EPn passar nog hemma i din skivsamling om du gillar banden jag nämnt. Ett plus är att EPn släpps på såväl cd som vinyl. Ett minus är att det egentligen inte låter särskilt nytt och den sista låten, Get Ready är inpslead live vilket säkert var en kul idé men det blev ett magplask. Över lag välproducerad glammig sliskig rock som antagligen är ösigt som fan på scen men som ren lyssning är det bara snäppet över medel.

Band: Kickin Valentin

Titel: Chaos In Copenhagen

Genre:  Hårdrock/Rock/Glamrock

Skivbolag: Mighty Music

Releasedatum: 2019.12.06

Bäst: Shake Down

Betyg: 5/10

/P “The Poser” Pousár