Take Me to The Limit var en bra singel. Det var en riktigt jäkla bra singel som gav mersmak inför vad som komma skulle. Och det har vi gjort!!

För den som gillar klassisk rock och lite härligt gung är Marco Mendoza mannen. I Just Cant Get Over You kan du som älskar Electric Boys hitta en favorit! Lika så i Light It Up som följer upp. Här har även Prince smitit in och lämnat ett par klädsamma spår. Det är verkligen en gåva den här mannen har, att hitta så sköna klassiska riff, spela så extremt själfullt och samtidigt ha en energi och en rå framtoning som helt klart förklarar varför många fans gärna blir signerade rätt på huden. Vi

Walk Next to You är så kärleksfull att man bara vill krypa ner under en filt med någon i höstmörkret och dricka te och Tindra med ögonen mot varandra.

Shoot For The Stars är den klassiska biten igen. De klassiska filmerna, storyline och vi bara vet vad vi har framför oss. All That Im Living for är en tyngre låt som bjuder på det där råa och okonstlade som Mendoza är så jäkla bra på. Text och melodi är i fokus och det ger en förbannat bra låt helt enkelt.

Free Ride är en sensuellt tonad låt som bjuder på precis det man själv vill att den ska bjuda på… Så nog om det!

Cant Explain It följer upp med en sådär skönt positiv känsla. En som jag förknippar med Mendoza själv. Tacksamhet och glädje i att leva. Det är en skön gungig rytm som gör att man blir lite lättare i stegen. Och visst ska vi ha lite Scream and Shout på plattan också? Ytterligare ett spår som är klassiskt innan det var nytt. Jag hör alla giganterna i den här låten och det görs med bravur.

Plattan slutar på topp med New Direction som är en låt som är typisk Mendoza de senaste åren. Det har en del 70 tals vibbar kombinerat med ett modernt sound som passar honom perfekt. Ta det bästa av alla världar i i rock genren så blir det den här sköna känslan.

Jag landar efter att ha lyssnat på plattan och känner att det här är en liten bit magi som jag fått uppleva. Mendoza är en mycket skicklig basist och han är grym när det kommer till sången också. Vissa toner han drar till med här är otroliga samtidigt som han har en behagligt rå rockig röst som bara bjuder på mer och mer ju mer man lyssnar.

Band: Marco Mendoza

Albumtitel: New Direction

Bolag: Mighty Music

Release: 220916

Genre: Rock

Bästa låtar: I Just Cant Get Over You och Cant Explain It

Betyg:

/P ”The Poseur” Pousar