Stay clean, Rock out och Born to raise hell är låtarna som Phil Campbell and the bastard sons inleder konserten med. Publiken är tyvärr lite tråkig i början och det kunde ändå vara lite mer röj och med tanke på låtarna, så känns publiken lam. Det känns roligt att se Phil Campbell and the bastard sons.

Det är bra röj i låten ”Just ’cos you got the power”, ”we are the road crew” tar vid direkt efter och nu börjar det lite mer hårda soundet krypa fram, det börjar låta mer så som jag förväntade mig av bandet, utan att låta exakt som Motörhead.

Som det kanske märks var jag tveksam i början men såhär i mitten gillar jag det. Det blir hårdare och hårdare riff och det är så bra! Det är som att nervositeten släppte och de vågar släppa loss. När dragplåstret ”Ace of spades” drar igång blir det hårdare drag i publiken och det märks att det är en låt som alla kan.. Nu vaknade alla till och det är superbra!! R.A.M.O.N.E.S musik har också ett bra inflytande på publiken. Hawkind låten ”Ive got a silvermachine” kläms in också och håller publiken vaken. Låten ”going to Brazil” följer efter och de längst fram sjunger med men hela publiken diggar. Bandet frågar vad publiken vill se, och bandet får låten ”Overkill” precis som de önskade.

Det var väldigt roligt att se Phil Campbell and the bastard sons och overall är jag väldigt positivt överraskad, Glad att Phil Campbell and the bastard sons heter som det gör och jag tycker inte att det passar bättre än om att de skulle heta något med Motörhead jag hade inga direkt förväntningar men gillar du Motörhead så se definitivt detta bandet!!

/Tova Hellberg