Jag ÄLSKAR Quireboys. Jag är osäker på hur många gånger jag sett dem. Men det är några gånger. Och det har aldrig varit dåligt. Det har bara varit mer eller mindre bra. Så när de nu släppte nytt album var jag nyfiken, men försiktigt nyfiken. För det är dessvärre så att Quireboys är bara just det. Quireboys. Och de verkar inte ens försöka ta sig framåt eller uppåt. Och precis så låter det här albumet.

Det är verkligen inte dåligt. Det är precis lika bra som de tidigare albumen. Och det blir i längden lite tråkigt. Original Black Eyed Son som startar upp allt kommer vara underbar live. Sinner Serenade kommer bli ett allsångsnummer utan tvekan. Men måste det inte bli något mer än så? När jag lyssnar på ett nytt album vill jag gärna få någon överraskning, någon låt som får mig att känna att ”Där är det! Där är det nya!” men det får jag aldrig med den här skivan.

Jag skulle kunna skriva en genomgång av alla låtar och beskriva hur de låter som något annat de redan släppt men jag tror ni förstår vart jag vill komma.

Band/Artist: Quireboys

Titel: Amazing Disgrace

Genre: Rock

Skivbolag: Off Yer Rocka

Releasedatum: 2019-04-05

Bästa spår: Original Black Eyed Son

Betyg: 4/10

/P. ”The Poser” Pousár