Sammy Hagar trampar upp gamla stigar och fräschar upp dem. Det är underbar oldschool grötig och skitig rock. Undertecknad kan inte låta bli att lyssna och höra lite Corabi och TDD vibbar men det är över lag väldigt Hagar!!

Slow Drain är ett skönt slamrigt spår som har allt som en bluesrockig dröm ska innehålla. En relation till djävulen och cymbaler som skallrar. Extremt snyggt!

Feed Your Head har vandrat ner på bluesens highway och plockat upp sliden på rockens Tvärgata. Inte riktigt lika rik låt som Slow Drain men klart godkänt.

Pump It Up river upp ett tempo från första takten. Vi glider in på Rolling Stones och den klassiskt ösiga rocken som Hagar antagligen tuggade i sig som lördagsgodis under 70-talet.

Be Still är ett lugnare spår med en väldigt vacker ton, American folkrock, singer/songwriter stil. Väldigt vackert och stämningsfullt.

You Get What You Pay For landar ett steg tillbaka i den klassiska rocken. Det är slamrigt och det är fullt av energi som måste ut. En livelåt om något!

Crazy Times glider in i ett lite mer 80-tals sound med en känsla av discorock. En bit in växer det upp och blir ett rockspår men den där discoguran ligger och matar igenom låten. Den känns stundtals lite plottrig och inte helt genomtänkt men det är helt ok.

Funky Funky Thing är exakt det! Funk Deluxe!!Father Time är ett till lugnare spår i den underbara American folkrock stilen. Stämningsfull och med en vacker och gripande text. Lite Springsteen känsla.

Childhoods End avslutar skivan. Inte plattans bästa spår. Det finns säkert en god tanke men det når inte riktigt ut till oss som lyssnar. Tunt och med lite trist utförande.

Plattan är godkänd och på sina ställen riktigt bra men det når inte ända upp för mig. Jag uppskattar folkrock spåren mest och de är vansinnigt bra men jag lär inte skaffa plattan enbart för dessa. Även om Dave Cobb producerat den så har plattan ganska många hål när man förväntar sig substans vilket sänker betyget.

Artist: Sammy Hagar

Album: Crazy Times

Release: 30 September 2022

Bolag: UMusic

Bästa låt: Slow Drain och Be Still

Betyg:

/P ”The Poseur” Pousar