Man kan ibland krasst säga att det finns ett Accept ett och två.
Den delen som Wolf Hoffman styr och så här vi Udo Dirkscheiders version för soundet är väldigt likt men om man är som mig som gillar båda versionerna, så gör jag ingen större grej av det.
Dock tycker jag att det är otroligt synd att gubbarna inte kommer överens, för det hade varit så mycket bättre men både Wolf och Udo har gång på gång uteslutit en återförening så vi släpper frågan där.
Man kan i alla fall inte klaga på att Mr Dirkscheider för att ligga på latsidan. Gubben släpper livealbum och studioalbum på löpande band och senaste alstret Live in Bulgaria är den senaste i raden.
Konserten spelades in den 19 september förra året i Bulgariska Plovdiv inför 2500 fans mitt under brinnande pandemi vilket man får tycka vad man vill om.
Dock gav Udo sina fans valuta för pengarna då konserten klockade in på nästan 2h 20 min vilket inte är dåligt med tanke på att gubben börjar närma sig 70. (Fyller 69 i april)
Något som jag imponeras över att hans röst fortfarande håller trots att åldern borde snart ta ut sin rätt, för den nästan lika rakbladsvass som man är van vid. Man hör absolut att rösten sviker vid några få tillfällen i mellan åt men det är inget som stör mig alls.
Setlistan är skara gobitar från större delen av karriären med en tydlig tyngdpunkt på senaste skivan Steelfactory där hela sex från nyss nämnda skiva framförs.
Sen ett par år tillbaka spelar inte U.D.O några Accept låtar men här framför han fem stycken men enligt honom själv så hade arrangören bett honom om det. Fyra av fem var helt väntade val. Dock hade jag gärna sett någon annan än Midnight mover. Ingen dålig låt men det finns ett antal spår med Accept som jag rankar betydligt högre.
Sen finns tyvärr både ett trum och bassolo inlagt på CD utgåvan. Som tur är är båda dessa solon ganska korta men det lyfter inte skivan. En live dvd kanske men inte en liveskiva vilket gör att betyget dras ner en aning.
Skivan i övrigt är grymt bra producerad av den mångåriga kompanjonen Stefan Kaufmann som tyvärr inte är med på scen, vilket jag antar att det har med hans ryggproblem att göra.
Borta är även bassisten Fitty Weinhold som valde att lämna bandet för snart tre år sedan. Personligen tycker jag att med dessa två bortfall försvinner lite av gnistan, för Fitty och Stefan utgjorde mycket av ryggraden i bandet.
Nu gör deras ersättare ett bra jobb men det känns ändå inte riktigt rätt ändå.
Men summa summarum så är detta en riktigt bra liveplatta som bör spelas på en volym en bra bit över medium.
Setlist:

 1. Tounge reaper (Steelfactory)
 2. Make the move (Steelfactory)
 3. Midnight mover (Accept)
 4. The wrong side of midnight (Mastercutor)
 5. Metal machine (Steelhammer)
 6. Independence day (Solid)
 7. Rose in the dessert (Steelfactory)
 8. Vendetta (Mastercutor)
 9. Rising high (Steelfactory)
 10. Prologue The great unknown
 11. In the darkness (Animal house)
 12. I give as good as i get (Rev-raptor)
 13. Princess of the dawn (Accept)
 14. Timebomb (Timebomb)
 15. Trumsolo
 16. Bassolo
 17. Hungry and angry (Steelfactory)
 18. One heart, one soul (Steelfactory)
 19. Man and machine (Man and machine)
 20. Animal house (Animal house)
 21. They want war (Animal house)
 22. Metal Heart (Accept)
 23. Fast as a shark (Accept)
 24. Balls to the wall (Accept)
  Artist: U.D.O
  Titel: Live in Bulgaria 2020
  Skivbolag: AFM Records
  Relesedatum: 19/3 2022
  Bästa spår: The wrong side of midnight, Animal house, Balls to the wall