Adrian Benegas från Paraguay. Entreprenör, kompositör och keyboardist har nu i sitt senaste projekt vid sidan av Tragul. Skrivit allt material, musik och satt ett koncept, tagit hjälp av andra stora musiker som Herbie Langhans (Avantasia), Ralf Scheepers (Primal Fear) och Zuberoa Aznarez (Diabulus in Musica, Tragul).

Ett av konceptets viktigaste del är dess stora mening, som handlar om en ofri själs resa från djupet av sitt egna helvete till den yttersta kanten av paradiset. Söker självförverkligande, man kan säga att det speglar och ger en insikt av den mänskliga färden.

Albumet är producerat av Adrian, Jacob Hansen står för mixning och mastering. Första spåret ”Servants of The Death” är mixat av Alberto Bravin och masterat av Maor Appelbaum. Carlos Fides från Artside studio står för omslaget.

Albumet släpps idag där musik kan hittas, ett bra album med många talanger. Välskrivet och gött drag, inget släpande. Ger en helt annan känsla när det är tre sångare uppdelat på albumet. 9 spår som tar 45 minuter att gå igenom, känns inte för kort och är riktigt öron godis.

Passar dem som gillar Judas Priest, Avantasia och Helloween

Skivbolag: Pride & Joy Music

Genre: Power Metal

Bästa spår: Servant of The Death, Face To Face och Carrier of The Sunlight

Betyg: 8/10

av: Robin ”Gråben” Gustafsson