Jag gillar verkligen dansk hårdrock. Vårt kära granland har gett oss bland annat D.A.D, Volbeat och Statement som var ett förra årets glada och positiva överraskningar.
Så det är med en hyffsat stor förväntan jag trycker på play eftersom jag har läst på förhand att Justify Rebellion ska vara för fans av bland annat nyss nämnda Volbeat samt Slayer och Metallica och eftersom jag gillar samtliga tre band blir inte mina förväntningar mindre men efter att ha lyssnat så måste jag tyvärr konstatera att det blev en besvikelse.
Det går inte att ta miste på vart bandet har sina influenser för vissa riff hör man direkt vilket band som influerat dom. Man hör Metallica, Volbeat och Megadeth men i ska man jämföra så låter Justify Rebellion som en blek kopia. Det finns ett gäng grymma riff på skivan men problemet är det känns som jag har hört dom förut och ser man till helheten så är låtarna helt enkelt inte tillräckligt bra plus att sångaren och gitarristen Lukas Rautenbergs röst inte riktigt passar in i låtarna vilket gör att min berömda högerfot förblev ganska passiv under mina genomlyssningar vilket inte är så positivt.
Som ni säkert redan har räknat ut så blir inte betyget särskilt högt. Blev inte berörd alls av detta så förmodligen har jag redan glömt den plattan om någon vecka eller två.

Artist: Justify Rebellion
Titel: The ends justify the means
Genre: Heavy Metal
Skivbolag: Mighty Music
Realesedatum 27/3-2020
Betyg 3/10
Av Ulf Romedahl.